Fiumana - MP3 Download
Trst je naš - MP3 Download
Prodajem maglu - MP3 Download
image
"Trst" na Targetovom "Workshopclassu" za kraj 2021. godine

Workshopclass je legendarni serijal kompilacija domaćeg i stranog rapa koju sastavlja i objavljuje isto tako legendarni hrvatski raper Nenad Šimun a.k.a. Target, jedna polovica dua Tram 11. 

Već dobrih 20-ak godina serijal WSC uveseljava rap poklonike diljem Hrvatske, ali i šire, a kroz isti je svih tih godina prodefilirala poveća grupa rapera sa ovih prostora (recimo, s Balkana) sa pjesmama tvrđeg zvuka koji Target i preferira.

Krajem prošle godine (2021.) na 3. dijelu WSC-a našao se i posljednji singl "Trst je naš" između mora ostalih izvođača kao što su GIR, Khan, Burky, Suicidal i mnogi, mnogi drugi. Također bih istaknuo i riječke face, grupe Sunnyside i JenDva te Mastera.

Iako se kroz godine na WSC-u našlo nekoliko mojih stvari, što solo, što featovi, prvo ikad pojavljivanje je ostalo legendarno jer je skit koji smo Denno i ja bacili za random stvar "Ajmo razjebat klub" (Dejo, Knock, Shine, okvirno 2003. godina) uvršten u rap session koji su za Tacotovu kompilaciju ubili Drill Skillzi i Pol' Tone Rapa te kao takav i do dan danas ostao vjerojatno u Top 3 izvedbi na serijalu, barem što se tiče mog skromnog (istina, da, subjektivnog) mišljenja...

WOKSHOPCLASS 2021
WSC 2 (RIJEKA SESSION)