Fiumana - MP3 Download
Trst je naš - MP3 Download
Prodajem maglu - MP3 Download
SNG GR
Nova godina, stare navike

Prije svega, svim čitateljima i pratiteljima ove stranice i moga rada želim što bolju 2022. godinu i sa što manje loših stvari, a za one dobre ćemo se sami (morati) potruditi!


U mom slučaju to konkretno znači da Vas očekuje obilje dobre mjuze. Točnije, novi album "Beatovi su pali na teme" koji izlazi tijekom veljače. Na istom će se naći 11 pjesama i 4 skita, nekoliko gostiju, ne previše, ali "špicom i u rašlje". Producenti su odradili odličan posao, a što ste mogli i do sada čuti na prethodnim singlovima "Prodajem maglu, "Fiumana" te već ultimativnom hitu regije "Trst je naš".


Cijeli projekt se malo odužio s obzirom na planove, ali zašto se ne bi odužio i nama kada se već sve odužilo svima  tijekom perioda pandemije... ?

Naravno, šala mala. 


Uskoro više o svemu ovdje te na društvenim mrežama, kao i točan datum izlaska albuma te mjestima gdje ćete i u kojem obliku moći nabaviti svoj primjerak.


Nakon izlaska albuma ćemo nastaviti sa promocijom istog kroz godinu, kao i stvarati neke nove projekte, ali o tom potom. 

U svakom slučaju, godina je nova, a navike su stare - kotrljamo i dalje taj riječki rap!