Fiumana - MP3 Download
Trst je naš - MP3 Download
Prodajem maglu - MP3 Download
2
Narudžba albuma "Beatovi su pali na teme"

Album "Beatovi su pali na teme" je spreman za svijetlo dana i Vaše playere, bili oni USB ili CD, imamo sve!


Pre-order time je gotov pa od sada album možete naručiti po standardnim cijenama (USB kemijska + blok / 60 kn; CD / 40 kn; Paket USB+CD / 85 kn; + poštarina 15 kn), i to na mail rimatore@gmail.comu našem web shopu ili preko inboxa neke od GR društvenih mreža (Fb, Insta).


CD dolazi u standardnoj formi; front i inside cover za muzičke sladokurce i kolekcionare, dok USB dolazi u obliku kemijske olovke, glavnog rap oruđa, a ponekad i oružja, u kompletu sa blokićem koji se sastoji od tekstova pjesama, informacija o sudionicima projekta te, naravno, front i inside covera. NAPOMENA: USB edicija sa kemijskama i blokovima je limitirana pa požurite sa rezervacijom svojih primjeraka!


NARUČI USB + BLOK / CD / PAKET (USB+CD)


3


POSLUŠAJ ALBUM NA GR YOUTUBE KANALU


Malo informacija i o samom albumu: sastoji se od 12 pjesama i 4 skita. Pjesme su širokog raspona tema pa mislim da će svi naći svog favorita, ako ne i više njih. Jedno je sigurno, a to je da će ljubitelji tvrđeg rap groovea doći na svoje, kako rimama, tako i beatovima.


Što se tiče gostiju, nema ih puno, ali su svi majstor do majstora. Legendarni zagrebački duo Tram 11, koji je nedavno izdao album "Jedan i jedan", sudjelovao je u razbijanju pjesme "Rap United" dok je splitski mag Alejuandro Buendija (a.k.a. Saša Antić iz TBF-a) dao ruku za izradu pjesme "Stisak ruke". Naravno, da ne bi prošlo bez riječkog štiha, tu je multitalent, MC, producent, pjevač i vlasnik XIV studija, Sova Animal koji se pojavljuje na refrenu za pjesmu "Kiša", ali i kao producent upravo na pjesmi sa Buendijom.

Pored XIV Muzik, za produkciju su bili zaduženi Stac, Kickass, Producer vibes, Dust, Drago Zetić, kao i alter ego Rimatorski, poslovično na svakom projektu do sada kroz sve ove puste godine.


Naravno, pored fizičkih primjeraka album možete streamati i na svim relevantnim digitalnim servisima kao što su Spotify, Deezer, Tidal itd., a najbrže do toga možete doći preko linka https://ampl.ink/LlPAr.


1