mdfkz
Izašao je spot za pjesmu "Alkohol" Maderfa'N'kerza


Kao što se već par tjedana najavljivalo, napokon je i spot za pjesmu "Alkohol" legendarne grupe Maderfa'N'kerz ugledao svjetla pozornice, i to doslovno jer je sve snimano na pozornici Pogona kulture u Rijeci u produkciji Profectus Media.


Pjesma kao prvi singl najavljuje album "Tribute to MC Buffalo" koji izlazi u ožujku '23 za Dallas Records, a rap dionice na njoj odradili su stare koske riječkog rapa Sova Animal, Denno Carvaglio i Gane RImatore, dok je scratcheve bacio DJ Jopa.


Kako i sam naslov albuma kaže, stvaran je kao uspomena i posveta liku i djelima jednog od pionira rapa na ovim prostorima, MC Buffalu, koji je sa Maderfa'N'kerzima početkom '90-ih zujao pozornicama, radijskim i TV top listama diljem Lijepe naše, ali i šire, iako su pored brojnih hitova možda i najpoznatiji po prvoj zabranjenoj pjesmi u Hrvata naziva "Moja domovnica". Danas ta pjesma, osim sigurno kvalitetom izvedbe, vjerojatno i ne bi dignula sama po sebi toliku buru jer su, kao i prije 30 godina kada je i izdana, cijela fabula i motivi pjesme jednaki današnjem stanju u državi pa su ljudi valjda navikli na rasulo...


Na albumu će po pjesmama gostovati zanimljivi gosti koje nećemo još otkrivati, ali Vam predlažem da provjerite materijal kada bude izdan, a do tada samo "Alkohol" na najjače!

Maderfa'N'kerz feat. Gane RImatore, Sova Animal, Denno Carvaglio, DJ Jopa - Alkohol (VIDEO)
1