Fiumana - MP3 Download
Trst je naš - MP3 Download
Prodajem maglu - MP3 Download
Front


Album "Beatovi su pali na teme" je vani!


Album "Beatovi su pali na teme" je napokon ugledao svijetlo dana!


Dosta vremena se spremao, kuhao, dodavali su se začini, miješao se i kušao, da bi pri kraju određeni period i odstajao upravo da bi dobio onaj finalni šmek potreban da primami i naćuli što više znatiželjnih ušesa.


Beatovi su pali na teme i zatresli sve! Odlična selekcija producenata pridonijela je ovom materijalu da se zaokruži u jedno pravo rap domaćinstvo u kojem stanuje više različitih atmosfera matrica, ali da se opet savršeno slažu i da se ne osjete prijelazi raspoloženja pjesama, a ipak zadrži dinamika materijala koji do kraja drži slušatelja koncentriranim. A kako i drukčije može biti kada se pozovu XIV Muzik, Stac, Kickass, Producer vibes, Dust i Drago Zetić.


Teme k'o teme, ima svega kao i uvijek. OK, nema kurvi, droge i pištolja, izvinjavam se, mea culpa, evo bit' će drugi put... Neće!


12 pjesama, samo špicom i u rašlje, kako i priliči ekipi koja se skupila na albumu. Riječke boje brani Sova Animal, nekada aktivan sa grupom KBC, a kasnije kroz svoj XIV Muzik studio čije je mikrofone isprobalo skoro svo riječko rap plemstvo. Naziv studija koristi i kao producent, a na ovom se albumu pojavljuje i u tom svojstvu, ali i kao pjevač, što mu je još jedna od mnogih vrlina koje čovjek posjeduje, uz to što je i MC. Gosti u pravom smislu riječi dolaze iz Zagreba i Splita. Iz metropole dolaze neprikosnoveni prvaci hip-hopa na ovim prostorima, Tram 11, odnosno Target i General Woo koji su svojim nedavnim albumom "Jedan i jedan " podigli dosta prašine, ne samo na hip-hop sceni nego i općenito. Isto tako, uvijek rado viđen gost je i Alejuandro Buendija. Njegove rime su "totalno drukčije od drugih", a još kada pusti glas poput Ive Robića na refrenu ili bridgeu, pjesma dobija dimenziju više. Čovjek je, inače, prošlogodišnji dobitnik Porina za najbolji hip-hop album. Ono...


Na albumu su se našla i četiri skita u obliku intervjuiranja (ne)poznatog prolaznika na ulici koji odgovara na pitanja za hip-hop magazin "Debeli Joe". Skitovi ironično otkrivaju apsurd čestih tema iz rap svijeta kao što su famozni termin "pravi rap", borba između dobra i zla, odnosno boom bapa i trapa, itd. Ideja za skitove je posuđena iz legendarne emisije "Noćna mora Željka Malnara".


Album osim digitalnih streaming servisa (LINK https://ampl.ink/LlPAr) dolazi i u fizičkom obliku dolazi u dvije forme: CD je u standardnom formatu sa front i inside coverom (by Nocturno Pro) i zadovoljiti će sve muzičke sladokurce i kolekcionare. USB je oblika funkcionalne kemijske olovke koja simbolizira glavno rap oruđe (pored mikrofona koji, kronološki, dolazi kasnije), a ponekad i oružje. U kompletu sa blokom koji sadržava tekstove i ostale generalije pjesama (nekadašnje knjižice u CD-ima), daje dojam prave kombinacije potrebne za čarobno iskustvo pisanja rima. Upravo zato se na zadnjoj stranici bloka nalazi i dio gdje bi svaki kupac USB-a i bloka, ako se ohrabri, mogao upisati svoje rime na bilo koju temu i to nam poslati, a ukoliko bude dovoljan broj rima (čitaj: hrabrih), snimit će se pjesma od istih. Moglo bi biti zanimljivo...


Naravno, da ne bi sve prošlo bez onih koji su podržali ovaj projekt, nabrojimo i sponzore: sveprisutni u proizvodnji "Dragunja d.o.o.", najbolja odijela u ovom dijelu Europe, boutique Mondo Uomo, EGK dizajni za gro vrsta reklama i popratnih sadržaja na najvišem nivou, "DJ Trans" za najsigurniji prijevoz putnika, uzgajivačnica "Od Grobnika" da bi Vaša dvorišta bila sigurna, a ovce mirno spavale.

Inside
POSLUŠAJ ALBUM NA YOUTUBE
NARUČI FIZIČKI PRIMJERAK ALBUMA (USB / CD / PAKET)
2